Samples

Aanbod

U kunt kiezen tussen consulten met eventueel detailanalyses of een gecombineerde behandeling. Alle behandelingen zijn op maat en afhankelijk van het eerste consult: de intake.

Per consult

 • Eerste consult, inclusief analyse en uitwerking
  €   90,-

 • 30 minuten vervolgconsult, inclusief analyse en uitwerking
  €   50,-

 • Losse detail analyses (bijvoorbeeld microbioomtest, ImmunoProtest of bloedglucosemeting)
  Prijs op aanvraag

Gecombineerde behandelingen

 • Gezondheidscheck (bloedtest, bloeddrukmeting, nulmeting lichaamssamenstelling en check op uw welzijn)
  €   150,-

 • Controle op tekorten voor vegetariërs of veganisten, inclusief analyse en voedings- en suppletieadvies
  €   175,-

 • Energetisch Morfologische bloedtest (EMB), inclusief analyse en voedings- en suppletieadvies
  Prijs op aanvraag

 • Gedetailleerde gezondheidscheck (bloedtest, microbioomtest, ImmunoProtest, EMBtest), inclusief analyse en voedings- en suppletieadvies
  Prijs op aanvraag

Testen en checks wat houden die in?

Voor een bloedtest maken wij gebruik van Saltro. U kunt een prikpunt in de buurt opzoeken en met het formulier dat wij u meegeven uw bloed laten prikken. De waarden waar we op prikken hangen af van het intake gesprek.

De bloeddrukmeting voeren wij in onze praktijk uit met een bloeddrukmeter.

De lichaamssamenstellingsmeting voeren wij ook in onze praktijk uit. Na de nulmeting en het doorvoeren van aanpassingen aan uw voeding kunnen we de verandering van uw lichaam goed bijhouden.

De controle op tekorten specifiek voor vegetariërs en veganisten wordt gedaan aan de hand van een bloedtest en een intake gesprek. We letten op tekorten wat betreft essentiële aminozuren (eiwitten) zoals carnitine, taurine en lysine, vitamines zoals D, B12, B11, B6, B1 en B2 en mineralen zoals ijzer, zink calcium en jodium. Ook kijken we naar het eventueel overmatig gebruik van soja-houdende producten. Een te veel aan deze producten kan darmklachten veroorzaken. Na het vergaren van de informatie bieden wij u een advies op maat wat betreft voeding en suppletie.

De EMBtest geeft inzicht in welke voedingsstoffen u mogelijk tekortkomt of welke verstoringen en belastingen aan uw klachten ten grondslag liggen. De test kijkt hoe het zelf herstellend vermogen van het lichaam beter ondersteund kan worden. Op basis van de uitkomsten van de test en onze analyse ervan geven we aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl.

Voor een microbioomtest geven wij u een testkit mee. U kunt thuis uw ontlasting verzamelen en opsturen naar het lab waar wij mee werken. Zij analyseren uw ontlasting en kunnen op basis van de gevonden bacteriestammen en andere stoffen inzicht geven in de staat van uw darmen en eventuele gezondheidsrisico's. Op basis van het rapport kunnen we u een advies geven wat betreft voeding en suppletie.

Voor de ImmunoProtest krijgt u van ons een formulier mee. In een prikpunt bij u in de buurt kunt u uw bloed laten prikken en opsturen naar het lab. Op basis van uw bloed kan het lab uitsluitsel geven over eventuele allergieën die u heeft.